Zonne-Energie

Hoekstra Installaties is samen met Het Energieloket het vertrouwde "loket" voor zonnepanelen en zonnecollectoren. We kunnen bogen op meer dan 20 jaar ervaring ten aanzien van het gebruiken van de gratis warmte die de zon ons levert.

Het gaat om kostbare investeringen die vele jaren goed werk moeten doen. Wij kiezen daarom alleen voor betrouwbare systemen met een zeer goede kwaliteit, waarbij u te allen tijde ook een garantie of onderhoudscontract kunt afsluiten. Wij nemen daarbij een stuk risico ten aanzien van opbrengst en defect raken op ons. Het spreekt voor zich dat dit alleen kan bij systemen van de hoogste kwaliteit.

Voor opwekking van warmte (voor sanitair water of verwarmingondersteuning) werkt Hoekstra Installaties met vlakke plaat collectoren of vacuumbuiscollectoren van het merk Revisol.

Bij het opwekken van elektrische energie past Hoekstra Installaties uitsluitend degelijke fabrikaten toe die zich in het verleden bewezen hebben, zoals Astronergy, Solar Frontier, SMA, Mastervolt, ClickFit. Hoekstra Installaties en Het Energieloket zijn zowel Sunned-dealer als ook dealer van Energeasy Solar.

Onderhoud

Ook heeft u de mogelijkheid om bij ons een onderhoudscontract af te sluiten. Wij komen periodiek uw ketel cotroleren, reinigen en afstellen. U blijft daardoor verzekerd van een optimaal functionerende CV-ketel.

Installatie Zonnepanelen