Pelletkachels

Hoekstra Installaties is dealer van Thermorossi, Artel en Cadel pelletkachels.

Kijk ook op www.hoekstrapelletkachels.nl

Thermorossi is al meer dan 40 jaar fabrikant van hout- en pelletkachels en is een van de marktleiders in pelletkachels in Europa. Een bedrijf dat toonaangevend is in innovatieve technieken, waardoor deze pelletkachels uitmunten in een hoogwaardige en betrouwbare kwaliteit, een hoog rendement en volledige elektronische aansturing. De produkten worden voortdurend getest op efficientie, CO2-uitstoot en kwaliteit; het assortiment is goedgekeurd in Oostenrijk, Duitsland, Zwitserland en Zweden en het Zwitserse agentschap VHE heeft Thermorossie een prijs toegekend voor de kwliteit, lage emissie en de efficiente werking. Als gerenomeerd installatiebedrijf verzorgen wij een correcte installatie en natuurlijk kunnen wij ook het onderhoud van de kachels verzorgen.

Thermorossi heeft een breed scale aan pelletkachels, voor lokale verwarming maar ook voor het verwarming van meerdere ruimten en voor verwarming van uw cenrale verwarming. Daarnaast zijn deze laaste systemen erg goed toepasbaar in combinatie met zonnecollectoren, waardoor u een optimale energiebesparing kunt realiseren.

Enkele voordelen van pelletverwarming:

  • CO2 neutraal: de pellets worden vervaardigd uit herwinbare bronnen en volgens DIN-norm gemaakt, U bent daarmee verzekerd van een optinale verbranding met nagenoeg geen restafval (as ca 0,5 % !!) en een erg hoog rendement.
  • U verlaagd uw stookkosten; de prijs van pellets is stabieler en minder aan stijging onderhevig dat de gasprijs.
  • gemakkelijke bediening voor optimaal comfort met behulp van de afstandbediening of direct middels tiptoetsen op de kachel. Als de gewenste temperatuur bereikt is schakelt de kachel automatisch naar een minimum vermogen.
  • U kunt het minimumniveau van de ventialtor en het maximaal verbrandingsvermogen instellen; dit zorgt voor een angenaam klimaat en een stille werking ( 36 Db).
  • met de pelletkachels, voorzien van kanalisatie-aansluiting, heeft u de mogelijkheid om nevenvertrekken mee te verwarmen.

Voor uitgebreidere informatie verwijzen wij u graag naar onze site www.hoekstrapelletkachels.nl

Direct advies of een afspraak maken?

Vul onderstaand contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Recent nieuws

Bespaarinstallateur