Zonne-energie

Hoekstra Installaties is samen met Het Energieloket het vertrouwde "loket" voor zonnepanelen en zonnecollectoren. We kunnen bogen op meer dan 20 jaar ervaring ten aanzien van het gebruiken van de gratis warmte die de zon ons levert.

Het gaat om kostbare investeringen die vele jaren goed werk moeten doen. Wij kiezen daarom alleen voor betrouwbare systemen met een zeer goede kwaliteit, waarbij u te allen tijde ook een garantie of onderhoudscontract kunt afsluiten. Wij nemen daarbij een stuk risico ten aanzien van opbrengst en defect raken op ons. Het spreekt voor zich dat dit alleen kan bij systemen van de hoogste kwaliteit.

Voor opwekking van warmte (voor sanitair water of verwarmingondersteuning) werkt Hoekstra Installaties met vlakke plaat collectoren of vacuumbuiscollectoren van het merk Revisol. 

Bij het opwekken van elektrische energie past Hoekstra Installaties uitsluitend degelijke fabrikaten toe die zich in het verleden bewezen hebben, zoals Astronergy, Solar Frontier, SMA, Mastervolt, ClickFit. Hoekstra Installaties en Het Energieloket zijn zowel Sunned-dealer als ook dealer van  Energeasy Solar.

Afspraak maken?

Wilt u meer meten? Maak dan een afspraak met één van onze adviseurs via onderstaand formulier. Een vrijblijvende offerte aanvragen kan natuurlijk. Vul dan onderstaand uw wensen in en indien mogelijk graag een foto van de meterkast en het dak bijvoegen.

Recent nieuws

Bespaarinstallateur