Contact

Bij Hoekstra Installaties staat de kwaliteit voorop. Kwaliteit en flexibiliteit zijn de sleutelwoorden bij Hoekstra Installaties. Wij verrichten met een team van 5 medewerkers alle mogelijke werkzaamheden op het gebied van gas, water, dakgoten, elektra, sanitair, de centrale verwarming en dakbedekking en verzorgen deze installaties voor zowel particuliere woningbouw, alsmede kleine utiliteitsgebouwen en industrie. Bij ons hecht en gekwalificeerd team staat kwaliteit voorop, onder het motto dat “een duurzame relatie met klanten wordt opgebouwd met een goede kwaliteit”.

Hoekstra Installaties zorgt voor de installatie, onderhoud en renovatie op alle bovengenoemde gebieden. “Een groot voordeel is dat we erg flexibel kunnen werken”, aldus dhr. S.Hoekstra. Doordat alle werknemers enorm veel kennis hebben op de verschillende gebieden, kunnen ze alle voorkomende werkzaamheden uitvoeren. Ook digitalisering is tegenwoordig al de meest normale zaak in de installatietechniek; zo kunnen de moderne cv-ketels door middel van de laptop worden uitgelezen zodat een eventueel probleem snel op te lossen is. Dit kan zelfs al vanaf het kantoor! Ook het tekenwerk is geen zaak meer van uren achter de tekentafel staan: via het "Stabicad" tekenprogramma is een installatietekening snel gemaakt.

De kwaliteit die Hoekstra Installaties levert en alle kennis die het bedrijf in huis heeft, spreekt zich rond. Dhr. Hoekstra: “En dat is waar een bedrijf het van moet hebben; mond-tot-mond reclame in positieve zin." Het allerbelangrijkste bij dit bedrijf is dat er altijd vakwerk wordt afgeleverd. Die kwaliteit wordt onder meer gewaarborgd door het feit dat Hoekstra installaties is aangesloten bij de Uneto Vereniging van Nederlandse Installatiebedrijven en SEI-erkend is. Maar ook snelheid is van belang. “Bij storingen zijn we altijd zo snel mogelijk ter plaatse.” Dat kwaliteit hoog in het vaandel staat bij Hoekstra Installaties is te zien aan het werk dat ze afleveren: vakmanschap tot in de puntjes verzorgd!

Heeft u vragen over een van onze diensten neem dan contact op via onderstaand formulier.

Recent nieuws

Bespaarinstallateur