Airco

Airco

Wij ontwerpen en verzorgen ook airconditioninginstallaties in winkels, kantoren woningen; of het nu gaat om een singlesplit of een multisplit systeem of een ducttype, de meeste systemen worden door ons berekend, ontworpen, geïnstalleerd en in bedrijf gesteld.

 

Wij passen alleen topmerken als Panasonic en Mitsui toe; beide erg betrouwbare systemen, waarbij Panasonic tot de absolute top in de airconditioning behoord.

 

Panasonic kenmerk zich door de grote betrouwbaarheid, zeer laag geluidsniveau en unieke filtering van de lucht en laag energieverbruik (klasse A) door de invertertechniek.

 

Daarnaast voeren we Mitsui airconditioners, welke zich kenmerken als erg degelijke airconditioners met een brede range en een gunstig prijsniveau.

 

De airconditioners kunt u ook leasen of huren, waarbij tevens een deel van de installatiekosten in het maandelijkse lease- of huurbedrag kan worden meegenomen.

 

Hoekstra Installaties is een STEK-gediplomeerde onderneming.

Dus voor professioneel onderhoud aan uw airco gaat u naar Hoekstra Installaties. Wij kunnen u, zowel voor zakelijk als particulier gebruik, diverse onderhoudscontracten aanbieden.

Recent nieuws

Bespaarinstallateur