CV-ketels

Natuurlijk kunt u bij ons terecht voor de vervanging van uw oude CV-ketel. Wij adviseren u graag om tot een optimale installatie van een nieuwe Hoog Rendement CV-ketel te komen.Welk type en de benodigde capaciteit is per geval verschillend; wij zijn zowel Nefit als ook Remeha dealer.

Beide toonaangevende Nederlands ketelfabrikanten die beide aan de wieg van de ontwikkeling van de Hoog Rendement ketel hebben gestaan. Dit vindt zich terug in uiterst betrouwbare CV-ketel, met een breed assortiment ketels.

  • Zo start de serie van Nefit met de Proline; een zeer compacte ketel bestemd voor appartementen (ketel past in keukenkastje), 2/1 kap woningen enz. Na de Proline-serie volgt de zeer solide Topline; verkrijgbaar in een erg breed scala qua warmwater voorziening. Vanaf de Topline Compact serie met en CW4 en CW5, tot de Topline Aquapower serie met een CW 6 uitvoering.
  • Remeha start met de serie Avanta, (3 types :CW3, CW4 ,CW5 en zelfs CW6) en daarna volgt de nieuwe serie Calenta CW5 ketel. Dit is een compleet nieuwe ketel, welke onlangs op de markt is gebracht.

Al deze ketels kunt u kopen, maar ook huren. U heeft bij het huren van de ketel geen onderhoudskosten….. U weet waar u aan toe bent.

Direct advies of afspraak maken?

Vul dan onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Recent nieuws

Bespaarinstallateur