Zonne-energie

Zonneenergie is een must voor de toekomst.

We moeten ons realiseren, dat de totale mondiale bevolking slecht een fractie energie verbruikt van de totale energiestroom die de zon naar de aarde straalt. Het is dan ook logisch dat we deze primaire energiebron als eerste gaan toepassen. Alle overige energiebronnen zijn het gevolg van een langdurig ecologisch proces en gezien de snelheid waarmee we deze energiebronnen consumeren zullen we genoodzaakt zijn tot een duurzamere ontwikkeling van onze samenleving; dus ook de verwarming van uw woning en warm water en opwekking van elektrische energie. 

Zonneenergie is te verdelen in 2 soorten van ernergieopwekking, t.w. elektriciteitopwekking dmv PV-cellen en warmteopwekking dmv zonnecollectoren.

Hoekstra Installaties heeft in beide systemen van energieopwekking een jarenlange ervaring en in de showroom zijn in bedrijf zijnde systemen van PC-cellen (amorf en kristalijn) en warmteopwekking tbv verwarming opgesteld.

Wij adviseren u graag met een op uw situatie toegeneden syteeem, waarbij wij u een reele opbrengst gaan gerekenen. We hebben hiervoor een berekeningsprogramma, waarbij we rekening houden met de rentepercentage's, subsidies, stijgende energieprijzen.

 

 

 

 

Recent nieuws

Bespaarinstallateur