Dakdekker Wassenaar

Een dakdekker houdt zich bezig met het renoveren, onderhouden en repareren van zowel hellende als platte daken. Een dakdekkersbedrijf is noodzakelijk wanneer er beschadigingen aan het dak zijn, dit kan namelijk uitlopen tot een groter probleem. Het laten onderhouden is daarbij ook belangrijk, zo houd je de dak in goede staat. Op zoek naar een dakdekker?

Start gratis offerteaanvraag!

Het aanvragen van offertes is gratis en vrijblijvend. Je komt in contact met maximaal vier dakdekkers in Wassenaar. Je zit nergens aan vast, het kan dus geen kwaad om het uit te proberen!

dakdekker Wassenaar

Wat doet een dakdekker?

Je kan het vast al raden: een dakdekker werkt op het dak en verricht alle dakwerken die je nodig hebt. Zo kan de dakbedekking in Wassenaar worden vervangen, lekkages worden opgespoord en het dak worden gereinigd. Dakwerk wordt vrijwel altijd in drie categorieën geplaatst: dakonderhoud, dakreparatie en dakrenovatie.

  • Dakonderhoud: dakonderhoud bestaat uit alles wat met het onderhouden van het dak te maken heeft. Bijvoorbeeld dakinspectie en dakreiniging. Regelmatig onderhoud aan een dak kan beschadigingen voorkomen. Bovendien ziet het dak er zo netjes uit.
  • Dakreparatie: het kleine broertje van dakrenovatie. Dakreparatie bestaat uit veel verschillende werkzaamheden: repareren van daklekkages, vervangen van dakpannen of herstellen van dakgoten. Wanneer je een beschadiging ziet is het verstandig meteen een dakdekkersbedrijf in Wassenaar in te schakelen. Een kleine beschadiging loopt vaak uit tot een groter probleem.
  • Dakrenovatie: dakrenovatie is de meest ingrijpende categorie. Dit bestaat bijvoorbeeld uit het vervangen van de dakconstructie, bijvoorbeeld wanneer dit is aangetast door houtrot, maar ook het vervangen van dakbedekking.

Een dakdekker voert dus veel en diverse taken uit. Het is altijd verstandig om een dakdekker in te schakelen voor dakwerk. Werken op het dak brengt de nodige risico’s met zich mee. Een dakdekker heeft de juiste kennis en ervaring om elke klus veilig en succesvol te klaren. Ben je op zoek naar een dakdekker? Vergelijk gratis offertes!

Op zoek naar een dakdekkersbedrijf in Wassenaar?

Bespaar tot wel 40% door offertes te vergelijken!

Ontvang gratis offertes!

Wat kost een dakdekker in Wassenaar?

Een dakdekker kost gemiddeld tussen de €35,- en €45,- per uur. Voor kleine dakwerken zoals reparaties betaal je ongeveer €35,- tot €40,- per uur. Bij grotere klussen zoals renovaties betaal je rond de €40,- tot €45,- aan het uurtarief van de dakdekker.

Wat zijn de kosten per klus?

Dit verschilt enorm per klus. De combinatie van voorrijkosten, materiaalkosten, arbeidskosten en btw zijn afhankelijk van het soort dakwerk dat wordt uitgevoerd. Het laten repareren van een plat dak kost bijvoorbeeld tussen de €250,- en €350,- per vierkante meter. Voor een hellend dak is dit €150,- tot €350,-.

Voor dakonderhoud betaal je in het algemeen €18,- per vierkante meter, dit gaat bijvoorbeeld om het inspecteren van een dak of een dakreiniging. Het laten renoveren van een dak kost tussen d €75,- en €125,- per vierkante meter.

In de onderstaande tabel kan je de prijzen nogmaals raadplegen in een handig overzicht. Hou er wel rekening mee dat dit gaat om gemiddelde prijsvoorbeelden, de exacte kosten kunnen afwijken. Ontvang gratis offertes en ontvang specifiekere prijzen.

Kosten dakdekker [jaartal]

Soort dakwerk Gemiddelde prijzen per m²*
Dakreparatie plat dak €250 tot €350,-
Dakreparatie hellend dak €150,- tot €350,-
Dakonderhoud €18,-
Dakrenovatie plat dak €75,- tot €100,-
Dakrenovatie hellend dak €75,- tot €125,-

*Let op: dit zijn gemiddelde kosten, inclusief btw. Vraag gratis offertes aan en krijg een aanbod van dakdekkers uit Wassenaar.

Wat kost dakbedekking?

Dakbedekking kost tussen de €45,- en €120,- per vierkante meter. Het is afhankelijk van het soort dak, maar ook het materiaal. Voor een plat dak liggen de kosten doorgaans lager, dit komt omdat het makkelijker te bedekken is.

Wat kost dakbedekking voor een plat dak?

Bij een plat dak heb je veel verschillende keuzes, bijvoorbeeld bitumen of pvc. Voor bitumen dakbedekking betaal je ongeveer €45,- per m². Voor EPDM betaal je €50,- per vierkante meter. Pvc kost gemiddeld €55,- per m². Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de mogelijkheden van dakbedekking voor een plat dak.

Wat kost dakbedekking voor een hellend dak?

Voor een hellend dak moet je rekenen op iets hogere prijzen. Dit komt omdat dakbedekking leggen op een hellend dak lastiger is. Voor het plaatsen van dakpannen betaal je €50,- tot €60,-. Voor metaal, zoals aluminium of koper, betaal je ongeveer €75,- tot €120,- per m². Een rieten dak kost €100,- per m².

Dit gaat om gemiddelde kosten, de prijs kan dus afwijken. Bespreek je wensen en laat je adviseren naar de mogelijkheden door een dakdekker in Wassenaar. Je zou ook gratis offertes kunnen ontvangen, dan krijg je een exacte prijsindicatie. Vul de aanvraag zo compleet mogelijk in, dan kan je het beste worden geholpen.

dakdekkersbedrijf Wassenaar

Kosten dakbedekking [jaartal]

Dakbedekking Prijs per m²*
Plat dak
Bitumen €45,-
Pvc €55,-
EPDM €50,-
Hellend dak
Dakpannen €50,- tot €60,-
Rieten dak €100,-
Metaal zoals aluminium of koper €75,- tot €120,-

*Let op: dit zijn gemiddelde kosten per vierkante meter. Vergelijk gratis offertes en ontdekt de exacte kosten.

Wat kost een dakdekker per uur?

Een dakdekker kost gemiddeld €35,- tot €45,- per uur. Voor kleine dakwerken, denk aan reparaties, betaal je gemiddeld €35,- tot €40,-. Voor grote klussen zoals dakrenovaties ligt de prijs iets hoger: €40,- tot €45,- per uur.

Prijs dakdekker per uur [jaartal]

€35,- tot €45,-

Prijzen zijn gebaseerd op gemiddelde tarieven van dakdekkers uit de regio.

Laag uurtarief
€35,- tot €40,- per uur

Kleine dakwerken zoals reparaties

Hoog uurtarief
€40,- tot €45,- per uur

Grote klussen zoals renovaties

Gratis offertes vergelijken!

Welke factoren hebben invloed op de prijs van een dakdekker?

De kosten van een dakdekkersbedrijf in Wassenaar verschillen per situatie. Er zijn een aantal elementen die een invloed hebben op de kosten van dakdekkers.

  • Het soort dakoppervlak heeft een grote invloed op de kosten. Bij een schuin dak betaal je vaak iets meer omdat de dakoppervlakte een stuk groter is. Daarbij is de grootte van het oppervlak ook belangrijk: hoe groter, hoe hoger de prijs.
  • De kosten, dus het uurtarief, van de dakdekker bepalen de prijs ook voor een groot gedeelte.
  • Laat je dakbedekking vervangen? Dan is het gekozen materiaal voor de nieuwe dakbedekking ook een grote factor.

Dakdekker nodig?

Vind een dakdekkersbedrijf en bespaar!

Vergelijk gratis offertes!

Besparen op de prijzen van een dakdekker

Besparen doen we allemaal graag. Gebruik de onderstaande tips om de kosten van een dakdekker zo laag mogelijk te houden.

Als eerst raden we je aan om een dakdekkersbedrijf in Wassenaar te kiezen. Zo bespaar je op voorrijkosten. Als tweede is het verstandig om je buren te vragen of ze een dakdekker nodig hebben. Als je de dakwerken combineert heb je wellicht recht op een kwantumkorting. Wist je dat je tot wel 40% kan besparen door gratis offertes te vergelijken? Jij kiest namelijk de dakdekker met het beste aanbod.

Als laatst zou je de dakwerken ook kunnen combineren met ander werk aan het dak. Dan heb je misschien recht op een subsidie.

Zijn er subsidies beschikbaar voor dakwerken?

Er zijn helaas geen subsidies voor het dakwerk zelf. Wel heb je mogelijk recht op een subsidie als je het dakwerk combineert met het plaatsen van dakisolatie. Zo bespaar je op de kosten van de isolatie én uiteindelijk op de kosten voor gas.

Op energiesubsidiewijzer.nl lees je meer over eventuele subsidies. Je kan misschien ook profiteren van het verlaagde btw-tarief. Op de website van de belastingdienst kan je hier meer over lezen.

Daklekkage in Den Haag
Lekkage plat dak in Rotterdam
Dakdekker in Dordrecht
Dakbedekking in Leiden
Dakreparatie in Zoetermeer
Lekkende dakgoten in Delft
Dakwerken in Schiedam
Dakonderhoud in Gouda

Dakdekker Wassenaar: de voordelen

Een dakdekker inhuren brengt veel voordelen met zich mee:

  • Werken op het dak brengt veel risico’s met zich mee. Laat het doen door een professional, dan ben je zeker dat het veilig en succesvol wordt afgerond.
  • Het dak laten inspecteren en onderhouden is een verstandig plan. Zo kan je flink besparen op de kosten van een eventuele dakreparatie. Vermijden is beter dan verhelpen.
  • Een dakdekker in de regio van Wassenaar zorgt dat de voorrijkosten laag blijven. Bovendien kan je vaak sneller worden geholpen.

dakdekker kosten Wassenaar

Besparen op een dakdekker? Vergelijk gratis offertes!

Een dakdekker kan je helpen met dakonderhoud, dakreparatie en dakrenovatie. Vaak is het beter om het dak regelmatig te onderhouden, dan is de kans op grote problematiek klein. Je zou eventueel zelf een voorinspectie kunnen doen, wanneer je gebreken aan het dak ziet zou je dan een dakdekker kunnen inschakelen.

Start nu je gratis offerteaanvraag!

Het aanvragen van offertes is helemaal gratis en daarnaast vrijblijvend. Je kan dus kosteloos in contact komen met een dakdekker in Wassenaar, je zit daarnaast nergens aan vast. Jij maakt de keuze of je akkoord gaat met een aanbod!

Gratis offertes vergelijken!