Elektrotechniek

ELEKTRISCHE INSTALLATIES

Hoekstra Installaties verzorgt het ontwerp en aanleg van de complete elektrische installatie, zowel voor de woningbouw als ook de agrarische sector en voor de utiliteitsbouw. Vakbekwaam en betrokken personeel zorgen voor optimaal installatiewerk.

Vaak staan we aan de wieg van nieuwe technische ontwikkelingen, zoals domotica en het draadloos schakelen in woningen en utiliteit. Wij informeren u graag over de mogelijkheden, neem daarom gerust contact met ons op.

VERLICHTINGSTECHNIEK

Momenteel is er een ware revolutie aan de gang op het verlichtingsgebied, zo doet de Led-verlichting volop zijn intrede, is er de nieuwe TL-verlichting, en zijn de vervangers van de gloeilampen op de markt. Het is duidelijk dat de meeste gebruikers door het bomen het bos niet meer zien. Hoekstra Installaties is graag uw adviseur om te komen tot een juiste duurzame oplossing.

Wij adviseren u graag over functionaliteit en sfeer van de verschillende verlichtingsystemen. Meer lezen over elektrotechniek? Neem een kijkje op elektriciensgids.nl.