Installatietechniek

Groot aanbieder van installatie

U kunt bij Hoekstra Installaties terecht voor een grood aanbod aan installatie diensten. Of het nu gaat om elektra, water, gas of het plaatsen van zonnepanelen, Hoekstra Installaties is uw professionele partner. U kunt bij ons terecht voor de onderstaande diensten.

Installatie van Elektra

Op elektrotechnisch gebied kunnen we u op veel onderdelen van dienst zijn. Hoekstra Installaties heeft een ruime ervaring op het gebied van nieuwbouw, renovatie en uitbreiding van bijvoorbeeld uw keuken, badkamer of uw complete woning.

Ook in agrarische sector of op industrieel gebied kan Hoekstra Installaties u een passende aanbieding doen.

Meer over elektrotechniek.

Installatie van Gas

De gasinstallatie is een belangrijk onderdeel van uw woning of bedrijfspand. U moet deze regelmatig laten keuren en onderhouden in het belang van uw veiligheid. Ook gastoestellen hebben onderhoud nodig om goed, veilig en met het hoogste rendement te kunnen functioneren. Hoekstra Installaties kan zorgdragen voor dit onderhoud.

Bij het ontwerp van uw installatie kunnen wij u een goed advies geven over de toe te passen materialen en het leidingverloop.

Installatie van Water

Het ontwerpen en installeren van een waterleiding moet i.v.m. de volksgezondheid vakkundig gebeuren. Hoekstra Installaties heeft de kennis in huis om voor uw woonhuis of bedrijspand een waterleiding te verzorgen die aan alle maatstaven voldoet.

Ook kunnen wij u van dienst zijn bij het uitzoeken van een warmwatertoestel dat het beste bij uw situatie past.

Installatie van Dakgoten

Ook voor het vervangen of repareren van dakgoten bent u bij Hoekstra Installaties aan het juiste adres.

Wij plaatsen standaard zinken dakgoten, maar ook op maat gemaakte goten, er is dus geen dakgoot die wij niet kunnen vervangen. Ook koperen dakgoten, vergaarbakken en regenpijpen behoren tot de mogelijkheden.

Installatie van Dakbedekking

Hoekstra Installaties is thuis in het werken met vele soorten dakbedekking. Of het nu gaat om uw dakkapel, aanbouw van een serre, de complete dakrenovatie van uw kantoorgebouw met bitumineuze dakbedekking, zink of epdm, Hoekstra Installaties voert het voor u uit.

Meer info over airco’s.

Meer info over waterontharding.