Verwarmingstechniek

Hoekstra Installatietechniek is onder andere gespecialiseerd in de hiernavolgende installatiewerkzaamheden:

  • Vervanging van alle merken en typen (combi)ketels, boilers, geisers en dergelijke.
  • Aanleg complete centrale verwarmingsinstallaties in bestaande woningen.
  • Aanleg en aanpassing van luchtverwarmingsinstallaties, zowel direct als indirect gestookt,
  • Aanleg van vloerverwarmingsinstallaties, ook systemen voor renovatie (met een lage opbouw).

Hoekstra Installaties is meer dan 30 jaar dealer van Nefit en Remeha. Bij iets wat goed is is geen reden om te veranderen en daarom zijn wij altijd trouw gebleven aan de merken Nefit en Remeha. Beide merken van uitzonderlijke klasse en met een goede service.

Met het aanbod van deze merken kunnen we u altijd van dienst zijn qua prijsniveau en qua comfort.

Wij voeren verder het merk Brink als het gaat om direct of indirect gestookte luchtverwarmers. Brink, een gerenomeerd Nederlands fabrikaat, is toonaangevens als het gaat om innovaties op het gebied van ventilatie en luchtverwarming. Ook het ontwerp en aanleg van lhet luchtkanalensysteem verzorgen we zelf.

Onderhoud
Ook heeft u de mogelijkheid om bij ons een onderhoudscontract af te sluiten. Wij komen periodiek uw ketel cotroleren, reinigen en afstellen. U blijft daardoor verzekerd van een optimaal functionerende CV-ketel.

Hoekstra Installaties is samen met Het Energieloket het vertrouwde “loket” voor zonnepanelen en zonnecollectoren. We kunnen bogen op meer dan 20 jaar ervaring ten aanzien van het gebruiken van de gratis warmte die de zon ons levert.

Het gaat om kostbare investeringen die vele jaren goed werk moeten doen. Wij kiezen daarom alleen voor betrouwbare systemen met een zeer goede kwaliteit, waarbij u te allen tijde ook een garantie of onderhoudscontract kunt afsluiten. Wij nemen daarbij een stuk risico ten aanzien van opbrengst en defect raken op ons. Het spreekt voor zich dat dit alleen kan bij systemen van de hoogste kwaliteit.

Voor opwekking van warmte (voor sanitair water of verwarmingondersteuning) werkt Hoekstra Installaties met vlakke plaat collectoren of vacuumbuiscollectoren van het merk Revisol.

Bij het opwekken van elektrische energie past Hoekstra Installaties uitsluitend degelijke fabrikaten toe die zich in het verleden bewezen hebben, zoals Astronergy, Solar Frontier, SMA, Mastervolt, ClickFit. Hoekstra Installaties en Het Energieloket zijn zowel Sunned-dealer als ook dealer van Energeasy Solar.

Lees meer over cv-ketels en installatie op de10beste.nl.

Handige artikelen: