Zonne-energie

Hoekstra Installaties is samen met Het Energieloket het vertrouwde “loket” voor zonnepanelen en zonnecollectoren. We kunnen bogen op meer dan 20 jaar ervaring ten aanzien van het gebruiken van de gratis energie die de zon ons levert.

Het gaat om kostbare investeringen die vele jaren goed werk moeten doen. Wij kiezen daarom alleen voor betrouwbare systemen met een zeer goede kwaliteit, waarbij u te allen tijde ook een garantie of onderhoudscontract kunt afsluiten. Wij nemen daarbij een stuk risico ten aanzien van opbrengst en defect raken op ons. Het spreekt voor zich dat dit alleen kan bij systemen van de hoogste kwaliteit.

Voor opwekking van warmte (voor sanitair water of verwarmingondersteuning) werkt Hoekstra Installaties met vlakke plaat collectoren of vacuumbuiscollectoren van het merk Revisol.

Bij het opwekken van elektrische energie past Hoekstra Installaties uitsluitend degelijke fabrikaten toe die zich in het verleden bewezen hebben, zoals Astronergy, Solar Frontier, SMA, Mastervolt, ClickFit. Hoekstra Installaties en Het Energieloket zijn zowel Sunned-dealer als ook dealer van Energeasy Solar.

De bespaarinstallateur

Hoekstra Installaties is actief als installateur van duurzame installaties en is aangesloten bij een landelijk samenwerkingsverband van installateurs en toeleverancier van duurzame technieken onder de naam Bespaarinstallateur. Op deze wijze wordt gebruik gemaakt van de onderlinge kennis en van de know-how van fabrikanten. Het spreekt voor zich dat hiermee een optimale samenwerking tot stand is gekomen om duurzame technieken op de juiste wijze toe te passen in de installaties voor woningen, winkels en utiliteit, zowel in de nieuwe als bestaande bouw.

We moeten ons realiseren, dat de totale mondiale bevolking slecht een fractie energie verbruikt van de totale energiestroom die de zon naar de aarde straalt. Het is dan ook logisch dat we deze primaire energiebron als eerste gaan toepassen. Alle overige energiebronnen zijn het gevolg van een langdurig ecologisch proces en gezien de snelheid waarmee we deze energiebronnen consumeren zullen we genoodzaakt zijn tot een duurzamere ontwikkeling van onze samenleving; dus ook de verwarming van uw woning en warm water en opwekking van elektrische energie.

Zonneenergie is te verdelen in 2 soorten van ernergieopwekking, t.w. elektriciteitopwekking dmv PV-cellen en warmteopwekking dmv zonnecollectoren.

Hoekstra Installaties heeft in beide systemen van energieopwekking een jarenlange ervaring en in de showroom zijn in bedrijf zijnde systemen van PC-cellen (amorf en kristalijn) en warmteopwekking tbv verwarming opgesteld.

Wij adviseren u graag met een op uw situatie toegeneden syteeem, waarbij wij u een reele opbrengst gaan gerekenen. We hebben hiervoor een berekeningsprogramma, waarbij we rekening houden met de rentepercentage’s, subsidies, stijgende energieprijzen.

Lees meer over zonnepanelen op zonnepanelen-expres.nl.

Handige artikelen: